Spara som pdf

Festvåningsmeny

sparvagn_festvaningsmeny.jpg
Förrätter
Noristekt lax med wasabi-mirincreme, shisokrasse och glasnudelsallad
   
Rökt rensteksterrin med sikromscreme, friterad svartrot och basilikasallad
   
Kallrökt laxtartar med rostade kavringskrutonger, dill- och krusbärsdressing samt jungfrusallad
   
Toast Skagen med löjrom
   
Chèvre Chaud med honung, valnötter och ruccola
   
Huvudrätter

Fisk

Ugnsbakad torskrygg med grön sparrissallad, rödvinssmörsås och kumminstekt potatis
   
Halstrad röding med citron- och fänkålscrudité, havskräftsås och mandelpotatisstomp med örter
   

Kött

Svartpepparstekt kalvrygg med lättstuvad spenat, portabello- och getostbakelse samt tryffelrostad potatis
   
Oxfilémedaljong med vitlök- och chilismör, potatisgratäng, rödvinssås samt sallad på sockerärtor och haricots verts
   
Grillad entrecôte med chilibearnaise, picklade kantareller, semitorkade tomater och timjansrostad potatis
   
Desserter
Gräddfilspanacotta med björnbär i rom och pekannötskross
   
Äppelkaka med vaniljsås och färska bär
   
Chokladtårta med vaniljgrädde och hallonkompott
   
Tiramisu
   

Pris för tre rätter 465 kr, två rätter 390 kr, en rätt 290 kr. Samtliga priser exklusive moms. Minimumantal för festvåningsmenyn är 30 personer, vid färre antalet gäster fråga efter vår a la cartemeny.

Spårvagnshallarnas festvåning | Tegnérgatan 2 C, 113 58 Stockholm
Tel: 08-458 95 00 | Fax: 08-458 95 01 | info@maninthemoon.nu